En Kuralları Of en son haber

Wiki Article

00:59 Leblebi çorbasının mimarı bapştu Denizli'bile son günlerde heves edilen mevzuların başında mevrut leblebi çorbası ilk nöbet geçtiğimiz sene yaratıcı soy duduı, beğeni toplayan lezzetin püf noktaları ve kafaüvenini anlattı.

İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına nezaret il attı: Mağdura her türlü hukuksal bindi verilecek

Son dakika: Süt ve motorin fiyatları tenzilat ve bindirim haberleri ile gündemdeki yerini koruyor. Petrol tutarlarındaki canlılık ile cihet bulan akaryakıt fiyatları dâhilin mabeyinç sahibi olanları akaryakıt istasyonlarına atak ettirecek bir haber geldi.

Pişman olmaları yetmedi! Bilecik'te kedilerin çuvala konulması ile müteallik 4 özlük için soruşturma kellelatıldı

17:25Yenilik Partisi Umumi Başbuğı Öztürk Yılmayan'a bıçaklı atak11:24AK Fırka'den 6’lı masanın anayasa önerisine tepki 23:41TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği18:04Cumhurbaşdemı Recep Tayyip Erdoğan'dan eleştiri kabul15:27TBMM'de bütçe mesaisinde hır; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı14:55Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon düşünceı: Yılbaşından itibaren iyileşme hızlanacak14:03Cumhurbaşdemı Erdoğan: Tığ birbirimizle et ve kemik gibiyiz, kimse bizi birbirimizden kocaoğlanramaz01:09AK Parti Umumi çıbankanvekili Kurtulmuş: Biz kamuın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan değişik bir sistem tanılamamayız01:07Cumhurbaşkanı Muavinsı Oktay: FETÖ’nün sözcülüğüne soyunanların bu meclise gazi divan demelerini aramak hayaldir20:57İçustalıkleri Vekilı Kökten sürme: Kılıçdaroğlu, bühtan ve dedikodularla ruzname değnöbettirme çabasında

Içtimai iletişim araçları hesabından yaşadığı seki kazasını anlatan hileci, "Mir Taro'nun yumruğu burnuma gelince 4 yerinden kırıldı" ifadelerini kullandı.

Son dakika Magazin haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son magazin haberleri çabucak burada.

Tolga Soluktaş ile Zeynep Mayruk haberler ayrıldı mı? Miğfer Zerrintaş, önceki gecce dü sap ve bir cinsilatif arkadaşıyla Etiler'de bir mekana girerken objektiflere yakalandı. Yakışıklı oyuncu, kısaca müddet kaldığı mekandan bapya yanaştırdıkları bir taksiyle ayrılırken, sıkıntısızıllara Zeynep Mayruk ile firkat hükümı kızılıp almadıkları sorusu geldi.

BİST tutam verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Saye Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğnöbettirilemez.

Serenay Solgunkaya’dan araba pozu: “Atta girl…” Serenay Sarıkaya'nın makine pozu toplumsal medyayı salladı. Berceste oyuncunun karesine beğeni ve değerlendirme yağdı.

İngiliz kraliyet ailesinin üzerinde dolaşan "fırtına bulutları" uzaklaşmak bilmiyor... Haricen bakılmış olduğunda belki bile biröte kişinin, orada yaşayan ailenin bir parçkakımı olmayı görüntü ettiği Buckingham Sarayı'nın kapalı bapları ardından her geçen ruz henüz lüks bilgelik dışarı sızıyor.

Alkan'ın kıyafet seçimi uyanıklık çekerken objektiflere senelerdir değaksiyonmeyen ikonik hareketiyle kurum verdi.

Şimdilerde, ilerlemiş yaşına karşın oyunculuğa devam ediyor ve solmayan güzelliğinin sırrını paylaşıyor…

Öyle ki birazcık da olsa kıvrımlı bir bedene iye olan dişi yıldızlar ne kadar ünlü olurlarsa olsunlar magazin matbuatının ve hayranlarının kırıcımasız eleştirilerine sunulan sözıyorlardı. Ki şu anda de bu konum tam olarak bileğnöbetmiş değil.

Report this wiki page